søndag den 25. november 2012

Serie anbefaling; Mest til pigerne

i dag er det søndag og regnen trommer mod ruden og det kan være svært, at finde kreativiteten frem. Således bliver søndagen herhjemme brugt i sengen med tykke tæpper og dyner (for jeg er nemlig blevet syg. øv) og på skærmen kører disse to:

Hvis du ikke allerede har hørt om Zooey Deschanel i 'New Girl' så er jeg tilbøjelig til, at tro at du har levet under en sten det sidste lange stykke tid. 'New Girl' er DET SJOVESTE indenfor tv-underholdning og serier synes jeg. Det er den perfekte bliv-i-godt-humør-på-25-min-kur for der er stort set garanti for latterkramper i hvert afsnit. Og hvordan kan man andet end at elske en pige der har lavet sin egen themesong til hendes eget liv?! Alle karakterende har deres egen charme, men mine to yndlings må helt klart være den akavede Jess der lever i sin helt egen bobbel uden en rigtigt sans for, hvad der foregår udenfor og den ekstremt selvglade Schmidt der er en alt for stor douchebag. Jeg ELSKER New Girl og er ved at pløje mig igennem sæsonerne (2'eren kører pt. på amerikansk tv). For Guds skyld du må stifte bekendtskab med denne skønne serie, hvis du ikke allerede er fan! 

Se hvad det hele går ud på her:
'Girls' er en forholdsvis ny serie og der er kun udkommet én sæson (2'eren er dog lige på trapperne) og her følger man fire piger bosat i New York. Og her er man måske tilbøjelig til, at tænke 'Sex And The City...' MEN hvor SATC er New York på glamour, cocktails, og meget dyrt haute couture så er 'Girls' det direkte modsatte. Her er der et par kilo for meget på maven, mørke rande under øjnene, øl på bodegaer og mere 'ægte menneskers problemer' samt, at man her ikke er for fin til at vise et par skæve babser, en flad nummi og sexscener hvor klaskelydende (for ja, sådan nogle er der altså når man dyrker lagengymnastik) ikke er redigeret ud (eller måske er de rent faktisk redigeret ind - det er jo ikke porno hvor de rent faktisk knalder for åben skærm). og det er hylende morsomt! Jeg synes man skal se denne serie, hvis man har lyst til noget kvalitets sjov der ikke går i alle klichéfælderne. Og som bonusinfo så har Lena Dunham både produceret, skrevet og spiller hovedrollen i serien. Stort talent. Selvom der lige pt. kun er en sæson af denne serie så er jeg allerede hooked!
Og et lille preview på 'Girls' her:

4 kommentarer:

 1. Årh, jeg ELSKER New Girl! Især de tre fyre er jeg helt vild med! Zooey Deschanels rolle er også sjov, men den bliver lidt for overspillet en gang i mellem efter min mening. Men serien er helt genial :)
  Girls kender jeg ikke, men det lyder som en, jeg godt kunne være med på! Måske man skulle pløje sig igennem den i juleferien, når mange af de serier, jeg ellers ser, holder pause?

  Altså i bund og grund handler Sims stort set stadig kun om at bygge huse og sørge for at ens mennesker ikke dør :P Men der er kommet mere til i forhold til at opnå forskellige mål, hvilket er en dimension, jeg rigtig godt kan lide. Selvom man (desværre) ikke kan "vinde", så kan man godt opnå nogle ting, og det holder spændingen oppe. Og så findes der masser af brugerlavede udfordringer, som den jeg er i gang med nu, hvor man opstiller nogle regler og så gælder det om at klare en eller anden mission.
  Det er vist rigtigt, at det kræver en del af computeren. Jeg bruger det kun på min stationære, og der er det ikke noget problem, men jeg kan huske, at det ikke fungerede på min gamle computer. Jeg tror, at det er ret væsentligt med et ordentligt grafikkort, for det er bare for irriterende i længden, hvis spillet hakker eller sådan noget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din ekspert info omkring Sims ;) he


   Synes bestemt du skulle prøve 'Girls' af, den er lidt dybere end så mange andre komedier

   Slet
 2. New Girl er da bare fantastisk! Helt sikkert en god serie, der bare skal ses af alle hehe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er måske den bedste af alle!

   Slet