torsdag den 11. juli 2013

FOOD IN LONDON

Flatplanet er et lille spisested nær Oxford Street og Regent Street, hvor du kan få fladbrød med forskelligt fyld ovenpå. Der er få siddepladser, men det burde kunne lade sig gøre, at fange en plads - det kunne vi hvert fald. Derudover kan maden tages med som take-away. Prøv desuden deres hjemmelavet Lemonade - den er god!


The Breakfast Club ligger flere forskellige steder i London og er virkeligt anbefalelsesværdigt! Kom tidligt (ved 9-tiden) for, at få pladser, ellers kan det godt være du skal stå og vente på et ledigt bord - det er nemlig ret populært! Man kan både få fuld english breakfast med alt hvad der hører til, men også andre og lidt mere lette retter er, at finde på menukortet. Da vi var der, fik vi: Eggs Florentine (english muffin med spinat, porcheret æg og hollandaise), det er en ret jeg altid godt har kunne tænke mig, at prøve, men jeg har ikke selv overskud til, at bakse en hollandaise sammen om morgenen! Xenia fik grovtoast med avocado, bacon og porcheret æg og tilsammen delte vi en tallerken pandekager med vanilje creme og bær. Det hele var super lækkert! Og store portioner!


Pret A Manger ligger overalt i London, så jeg kan næsten garantere du støder ind i en på din vej. Det er en kæde der specialisere sig i hurtig, men lækker og ikke mindst kvalitetsstemplede råvarer, når man er på farten. De har forskellige sandwiches, salater, varme retter og supper samt frugt og kage. Om morgenen har de desuden havregrød og forskellige yoghurter med friske bær og honning. Jeg kan anbefale deres havregrød om morgenen og deres kyllingsandwich i grovflute! 


My Village Café ligger i nærheden af Camden market så hvis du er på disse kanter kan jeg helt klart anbefale, at slå et smut forbi! Det er sjovt lille sted der har forskellige mellemøstlige retter. Vi fik begge en falafel-tallerken der var fyldt med falafel, hummus og forskellige salater og dressinger. Derudover laver de friskpresset juice og smoothies.


Pix Tapas ligger i Covent Garden og er udelukkende et tapas-sted. Dvs. de servere ikke andet. Systemet fungerer sådan, at man vælger det man vil have fra de forskellige tallerkener og så samler man de pinde der er i de forskellige tapas-retter. De store pinde koster 2-et-eller-andet pund og de små koster 1-et-eller-andet pund, og til sidst betaler du via dine pinde. Der kommer hele tiden nye retter ind fra køkkenet så du skal ikke være nervøs for, at 'hoarde' dine yndlings ting.  

6 kommentarer:

 1. Den morgenmad på The Breakfast Club ser da alt for lækker ud :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var SÅ godt! (og søde fyre der arbejder der, hæhæ)

   Slet
 2. Den Village Café ser sååå hyggelig ud.
  Gud hvor skal jeg bare snart til London!!

  eslublog.blogspot.se

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var rigtig hyggelig! :)

   Slet
 3. Nu blev jeg da kun endnu mere sulten (og rejselysten) ... Måske jeg bare skulle lave tidlig aftensmad. :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha - rejser og mad er altså bare noget af det bedste der findes!

   Slet